marți, 21 iunie 2016

Extravaganta la pret redus

            Hrana unul dintre elementele obiective ale existentei ,cu rol major in dezvoltarea vietii ne este "aliat" de la nastere pana la trecerea in nefiinta.Modul in care ne alegem produsele alimentare,le pastram,le mancam ne "defineste"personalitatea.Ca orice om "traitor" pe aceste frumoase meleaguri a prins perioada anilor in care era un "lux', sa detii un aparat frigorific in casa.Imi amintesc cum  o persoana dintr-o mica localitate din Transilvania a devenit  "vedeta" locala pentru simplul fapt ca putea intermedia cumpararea unui frigider,chiar de la fabrica din Gaesti.In acele timpuri nici nu imi inchipuiam cat de departe merge inovatia in domeniul electrocasnicilor.
     Actualmente piata este "suprasaturata" de aparatura electrocasnica.
    Dar nimic nu se compara cu oferta liebherr electrocasnice unde superlativele  inovatie,design,calitate definesc realitatea.
   
      Surpriza placuta , este ca cei de la LIEBHERR  ofera garantie 6ani la produsele achizitionate in perioada 15-31 august 2016.Deasemenea in perioada 15 mai – 31 august 2016, produsele Liebherr participante la promoție vor beneficia de 6 ani garanție (4 ani + 2 ani extra).      Extragaranția va fi valabilă cu condiția activării acesteia.Nu imi ramane decat sa recomand ,sa fi-ti exravaganti cu bani putini.

Nota 10

Ceaiul este înţelepciune instant - trebuie doar să adăugaţi apă!
                                                                     
                                                                      Astrid Alauda

                                               





         Frumusetea existentei umane este determinata de clipele de trairi sufletesti sublime, si momentele de meditatie asupra vietii personale.Vrem si dorim ca viata noastra "sa curga" lin  fara obstacole atat pentru noi cat si pentru ce in  preajma noastra.
   Dar ce sa facem ?
 Idealismul este un vis indepartat ,daca ne raportam la viata si societatea actuala.Contestul social si economic personal ne fac pe multi dintre noi sa ne gasim "refugiul" in consumul altor bauturi,care in final  fac rau sanatatii fizice si pshice .
   Daca ne uitam la proportiile intre consumatorii de alcool si ceai la nivel mondial,de departe castiga ceaiul cu o proportie de 80 %.In concluzie aleg ceai ,care s-a dovedit inca din cele mai vechi timpuri,nu numai o bautura "spirituala" dar si un remediu incostestabil a sanatatii.
    Ceaiul din fructe cu cirese si zmeura la care se adauga o felie de lamaie este un "leac" de preventie a bolilor digestive. Ice teaurile au devenit o alternativa sanatoasa la consumul de cola si alte bauturi cu continut de adidativi.Lucru imbucurator  este ca se manifesta in randul tinerei generatii. In concluzie CEAIUL  fie el cald sau rece/setea sigur iti trece/si  ai o viata de nota 10.

luni, 20 iunie 2016

Sunt multumit




            In scurta noastra viata efemera pe acest minunat pamant suntem inconjurati  si "ajutati " de multe lucruri si obiecte ,unele de stricta necesitate in societatea actuala,altele  pentru satisfacerea unor"mofturi".Referire o sa fac la prima categorie de  lucruri ,fara sa fiu subiectiv,subliniez,telefonul in "vremurile" care le traim a devenit un accesoriu "indispensabil" pentru o existenta normala.
   Sunt un fan obsedat de "inedit".Aparitia unor produse noi  care contribuie cat de cat la "bucuria" noastra sufleteasca nu pot decat sa ne faca mai optimisti.In ceea ce ma priveste cu greu ma despart de obiectele personale,fie ca este vorba de aparatura,sau altele.
     Intr-o zi am cumparat de la un "nefericit"ramas fara bani un S 7 ,la un pret decat rezonabil.Foarte mandru de achizitia mea ,desi sunt o persoana modesta,nu ezitam sa afisez subtil noua achizitie fata de colegi prieteni.Dar a venit craciunul cu toate evenimentele frumoase,inclusiv intrunirea famiei largi intre care era si nepotul meu Raducu care dintre toate bunatile alimentare a ales telefonul meu mult iubit.Beneficiind de iubirea lui Raducu,"nefericitul"S7 a ramas intact intrucat ecranul a fost protejat  de WOWFIXIT adus de un prieten de  lucreaza in Germania. Am ramas uimit de "miraculosul" produs fara de care ,S7 iesea 'garbovit' din greaua incercare.
     Am fost foarte incantat cand am gasit o campanie organizata de BlogalInitiative pentru promovarea acestui minunat produs.
         Wowfixit este un  produs inovator remarcabil si-o solutie salvatoare pentru cei multi.Din experienta povestita mai sus,subliniez ca acest produs aplicat cu  respectarea conditiilor de utilizare,proteajeaza ecranele aparatelor electronice dragi noua.

duminică, 19 iunie 2016

Am gasit ce cautam

         Toate lucrurile din existenta  noastra ,ne definesc  intr-o oarecare masura personalitatea fiecaruia dintre noi.Iar societatea in care traim ne face sau nu sa ne "simtim bine in pielea noastra".Imi amintesc ca pana in 1989  locuinta,locul de munca era  o obligatie a statului care de cele mai multe ori era respectata.
       Dupa acest an toti am visat ca va fi mai bine ,dar din pacate ne-am inselat amarnic si sigur se poate scrie mult pe aceasta tema.Eu ca majoritatea romanilor simt siguranta "sufleasca" daca are un camin,s-au cum spunea o vorba romaneasca "sa ai un acoperis deasupra capului".Scurta prezentare facuta anterior m-i se aplica personal.inca de cand m-am casatorit ne doream o casa in care sa traim fericiti cu copii.Cum nu toate visele ,nu devin realitate ,dupa un timp am fost nevoit sa imi schimb si locul de munca.
    Cum speranta,ma caracterizeaza intr-o zi s-a ivit norocul sa mostenesc un petic de teren,am hotarat sa construiesc  o casa mai mica ,dar care sa aiba toate facilitatile.In timp am achizitionat materiale de constructii de la diversi furnizori,care pe langa faptul ca aveau preturi "piperate" erau de proasta .Asa dupa multe cautari am gasit site-ul materiale de constructii ,care fara nici o exagerare iti ofera materiale pentru construirea unei locuinte  de la A la Z,
                 
        In concluzie ,din proprie experienta ve povestesc,nu incercati sa cumparati materiale de constructii de la diferiti vanzatori de ocazie.Folositi calitatea la pret redus de la depozit-online.

Ce nu trebuie sa iti lipseasca din casa ?

      Societatea  in care traim ,bazata pe consum in raport cu familia care este pusa in impostaza de-a alege bunurile materiale necesare traiului,ne pune uneori in situatia de  a cumpara uneori bunuri care nu ne sunt neaparat necesare sau"indispensabile "in familie.
       Inca din copilarie de la parinti mi-a fost indaracinata ideea ca fiecare familie,indiferent de gradul ei de bogatie materiala sau "spirituala" trebuie sa aiba pe langa casa unelete simple cum ar fi,ciocan,cleste,patent,surubelnita,e.t.c.
       Aceste  simple unelte folosite inca de pe vremea romanilor ,ne folosesc practic la orice "urgenta"din casa.Chiar daca aici ,cuvantul "urgenta" are un sens metaforic,dar cand se strica yala de la usa,conducta de apa,poarta de la intrare,priza,fara aceste simple unelte nu se poate interveni sau repara defectiunea.Dupa cum,toti stim ca piata romaneasca este invadata de unelte de toate tipurile si dimensiuni,dar calitatea materialelor din care au fost confectionate le scurteaza atat performanta cat si durata de "viata".
     Am cautat in multe locuri,magazine rele si virtuale unelte fiabile  si de calitate.Intr-un singur loc am gasit ,la categoria unelte (depozit -online). Mai jos prezint numai o unealta ,"indispensabila"oricareai familii ,indiferent ca locuieste la casa sau bloc.
                           
    CIOCAN DULGHER ASCUTIT MAGNETIC CU MANER FIBRA-PVC 600G [Profix] practic,eficient,pret mai mult decat rezonabil.Recomand cu drag produsele comercializate de depozit-online ro.

sâmbătă, 18 iunie 2016

Unde gasesti ce iti doresti?

           Frumusețea existenței  fiecăruia dintre  noi este marcată foarte mult de locul ăn care muncim si trăim .Vedem că situația locurilor de muncă  este sub semnul relativității,iar în final ne rămâne locul unde stăm ceea mai mare a timpului,acasa. Că nu-i nici unde mai bine ca locul care sa il numesti"acasa", că este apartament de bloc, garsonieră, casa de locuit,etc.Acest loc  ne face pe mulți dintre noi să îl "coloram" după personalitatea noastră.
        Iar cand se strica  ceva ,să încercăm să remediem ,fara sa fim nevoiti sa apelam de fiecare data, la meseriasi ,care lucreaza la fel ca politicienii ,indoielnic.Din  putinele motive  povestite mai sus ,am incercat si in parte si reusit sa-mi fac un stoc de scule si materiale electrice ,care ma ajuta sa repar multe prin casa.Piata reala, si virtuala este inundata de unelete,scule accesorii electrice,dar de multe calitatea  lasa de dorit.
     Am gasit ce mi-a trebuit , si sunt multumit,adica scule electrice (depozit online.ro) unde diversitatea produselor,calitatea acestora si nu in ultimul rand pretul mai mult decat rezonabil ,ma fac sa-l recomand cu placere si sinceritate.