marți, 22 noiembrie 2016

O alegere buna!

"Exista doua feluri de oameni: cei care ii spun lui Dumnezeu 'Faca-se voia ta' si cei carora Dumnezeu le spune: ' Bine, actioneaza cum crezi." Clive Staples Lewis

  

      Credinta in Dumnezeu si increderea in puteriile proprii m-a facut sa "razbesc" prin vicisitudiniile vietii,uneori creeate chiar de mine poate din cauza tineretii. Fiecare dintre noi are o poveste ,eu nu prea cred in povesti asa ca soarta joaca un rol important in viata noastra. Sau fiecare din noi are o cruce pe care trebuie sa o duca.
      Dar prin prisma activitatii desfasurate am cunoscut oameni de omenie care m-au inspirat si ghidat in viata.Aici in Romania s-au petrecut lucrurile mentionate anterior intrucat multi dintre concetatenii nostrii au parere destul de retrogada despre Romania.Nu este vina lor,c-i a celor care i-au inspirat.Dupa cum spuneam  am cunoscut multi oameni buni si rai,dar lucrul cel mai greu a fost atunci cand a trebuit sa pun stampila "rau sau Bun" .
       Ulterior s-a dovedit ca daca spuneam ca raul ii bun atunci eram placut sistemului din tara mea.In acest contest am fost nevoit sa lucrez in strainatate in mai multe tari.Cum se spune"un sut in fund un pas inainte".Cu toate astea sunt mandru de tara mea si in multi dintre romanii adevarati.Cred ca Dumnezeu m-a ajutat in multe dintre demersurile mele.De aceea cred cu ca cu optimism si credinta putem "muta muntii din loc"
     Romanii au multe povesti de succes in toate domeniile de activitate,poate datorita publicitatii reduse raman anononime.
      Nu acelasi lucru se poate spune despre STALINSKAYA Vodka preparată conform unei rețete tradiționale rusești, STALINSKAYA Vodka este recunoscută pentru tăria gustului, pentru rigoarea selecției materiilor prime și îmbunătățirea constantă a procesului de producție și a tehnologiei folosite. Încă de la lansare, sub sloganul „Pentru cei puternici”, STALINSKAYA este alături de cei care care au curajul să riște pentru a transforma orice încercare într-o victorie, de cei al căror succes este alimentat de tăria de caracter”. Marca aniversează anul acesta 20 de ani pe piața din România.

Cum scapi de stres cu airsoft ?


      Existenta noastra dependenta de bunurile materiale necesare traiului de zi cu zi ,stresul ,frustarile fac ca"starea de bine"sa fie de multe ori un vis indepartat.Uneori simtim nevoia de "iesire" din  aceasta stare,prin diferite tertipuri subiective,unele dintre ele chiar nesanatoase,cum ar fi iesirea la un pahar cu colegii,prietenii.
    Airsoft un sport nou aparut in viata noastra reprezinta modul ideal de mentinere si "cultivare" prieteniei,sudarea de noi relatii si nu in ultimul rand deconectarea de cotidian.Frumusetea jocului consta in combinarea efortului fizic cu gandirea subiectiva.
    Echipamentul folosit,armamentul,creaaza  impresia  unui "camp de lupta real".Am activat multi ani in armata romana si pot sublinia ca scenarile creeate in acest joc sportiv in amintesc mult de activitatea desfasurata de catre mine. 
     Nu imi ramane decat sa va indemn sa va deconectati de la stresul cotidian  intrand in lumea plina de suspans airsoft.