vineri, 21 iunie 2013

Social Media Summer Camp ,calea spre performanta.

 Spatiul jurnalistic romanesc este dominat de presa  de scandal cu axare in  general spre mediile "colorate" politic, monden, scandaluri, de multe ori promovand un limbaj suburban chiar in publicatiile cu o anumita notorietate. 
 Este usor de ghicit motivul perpetuarii acestei stari de fapt, "vinderea rapida" cu un profit maxim al publicatiei in detrimentul calitatii informatiei furnizate.
      In acest "painzenis" si-a au facut aparitia unele publicatii care se ridica la standardul real al jurnalismului. Dar cu o marja relativ mica de cititori, in domenii ca economie, finante, cultura, literatura, istorie etc. In acest cerc retrasns al presei de specialitate isi desfasoara activitatea, o echipa profesionista de jurnalisti din anul 2000.
     Lansata in anul 2000, Biz a fost prima revista de afaceri din Romania, impunandu-se prin premiere in print, evenimente de business, proiecte speciale si cautand mereu sa abordeze mediul de afaceri dintr-o perspectiva inedita si interesanta pentru cititori.
   Revista Biz ofera analize sectoriale si idei de afaceri prin intermediul unor abordari unice in presa locala de business. Merge dincolo de cifre si analizeaza strategiile, directiile si oamenii care au dus la succes. Antreprenori de renume, manageri cu viziune, companii inovatoare, idei indraznete, sunt doar cateva dintre temele constante pe care le regasiti in fiecare numar al revistei.
  Mai mult, Biz a impus pe piata numere speciale care de peste 12 ani fac istorie in print: Cele mai performante companii din Romania, Top salarii, Antreprenorul anului, Top 50 directori de marketing, Cele mai puternice branduri romanesti, Top Social Brands sau Biz Verde.
   Biz este mai mult decat prezenta in print, fiind de 11 ani cel mai important organizator de evenimente de business din Romania, segment pe care am impus branduri de prestigiu: ZileleBiz, GreenBizForum, BrandRO, Management360, Social Media Summit si nu numai. 
          IN CADRUL DEZBATERILOR SE VOR ABORDA    URMATOARELE TEME.
    Evenimentul, Social Media Summer Camp;
   A patra editie a taberei de social media marketing din Romania.
       4-7 iulie 2013 / Paraul Rece
  Care sunt cele mai potrivite strategii de social media marketing si cum te ajuta in activitatea de zi cu zi, vino si afla in trei zile de workshopuri, conferinte, traininguri si networking in aerul tare al online-ului romanesc.
Pentru o experienta completa in social media / Sa afli cum construiesti o campanie unica/ Cum creezi o comunitate / Sa vorbim, sa invatam si sa cunoastem cei mai influenti oameni din domeniu/ Sa inveti despre retele sociale / Sa primesti raspunsuri si feedback de la cei mai puternici oameni din online.
SOCIAL MEDIA * INTERACTIVITATE * TEAMWORK * FUN * NETWORKING * WORKSHOP
   Dezbateriile in sine constituie o oportunitate de un real folos pentru anterprenori, aspirantiilor, si fiecarei persoane in parte.
      VA ASTEPTAM  CU DRAG LA ,SOCIAL MEDIA SUMMER CAMP!                 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu