joi, 9 iulie 2015

Cu "Rexona" si azi si maine ai o stare de bine !

'Viața este ca mersul pe bicicletă. Ca să-ți păstrezi echilibrul trebuie să rămâi în mișcare.'
     Trebuie sa ne bucuram de fiecare clipa a vietii ,ca si cum ar fi ultima,spunea un preot la un eveniment religios. Lucru total adevarat daca tinem cont de "tumultul" existentei noastre axat in ceea maimare parte pe procurarea resurselor materiale necesare vietii. Dar tot adevarat este si "zicerea", "cum iti asterni asa dormi, daca plecam de la aceste considerente, depinde numai de noi ne organizam viata sa avem clipe si stari de bine, cat mai multe pe parcursul vietii. In ceea ce ma priveste sunt in apropierea a cinci decenii de viata,care spun eu le-am trait in moderatie si in continua "miscare".
       Daca ma refer la prezent, uneori ma simt absent de la viata sociala, uneori si sportiva sau culturala. Incerc sa suplinesc si chiar reusesc sa acoper aceste "goluri" cu gimnastica de dimineata cu halterele imprumutate de la fiul meu Ionut,ma "autointroduc" intr-un meci de footbal intre tineri, chiar daca pe la spate au chicote de ras. Cu toate astea viata este frumoasa si tarita din plin. Nu am facut rabat niciodata de la "curatenia" fizica cu tot ce incumba ea, igiena personala si folosirea de produse antipespirante care sa imi creeze mie si celor din jur o senzatie de bine si prospetime.
      In acest context am ramas placut surprins de Blogal Initiative pentru promovarea produselor REXONA cu noua formula patentata MotionSense https://www.facebook.com/RexonaRomania
    Am folosit si folosesc REXONA pentru mine ,tine si-o stare de bine.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu