vineri, 17 martie 2017

CAROLI, #mancarecunotificare pentru fiecare !

CAROLI, #mancarecunotificare pentru fiecare !  Orice mamică sau tătic de școlar dar nu numai, cunoaște această întrebare: ce să pun sănătos și bun în pachețelul de prânz al copilului sau chiar și al adolescentului ?
  Evident că își poate cumpăra și singur un sandwich de la colțul străzii, însă tot mai bine e să îi pregătim noi sandwis-ul de școală ... mai ales că putem să îl facem variat, sănătos și chiar foate gustos.
  Ca să facem diferența între “sandwich-ul de la colțul străzii” și cel pregătit acasă avem nevoie de ingredient: pâine, un salam bun și proaspăt, cașcaval și legume în funcție de preferințe: roșii, ardei, castraveți, gogoșari etc.
  De asemenea putem pune și un castravete tăiat felii subțiri murat dacă preferă.
   Pentru aceste lucruri plecăm la cumpăraturi. Ca orice părinte îmi doresc mai multe opțiuni de produse, cu etichete clare, produse cu un conținut scăzut în calorii, precum și un plus de sănătate și echilibru atunci când copilul meu consumă aceste produse.
Produse din gama mezelurilor sunt multe, cu etichete colorate care îmi descriu conținutul produselor, unele au informații precise altele sunt superficiale sau conțin puține informații.
   Caut un produs care să răspundă exigențelor mele și îmi atrage atenția un produs de la Caroli Foods Group.
    În premieră pe piața românească de mezeluri Caroli Foods Group introduce eticheta cu cadran termosensibil ce indică temperatura optimă de păstrare a produsului (sub 8C).
     Acest lucru mi se pare revoluționar…..și cumpăr acest produs.
    Să vă descriu puțin despre ce este vorba: Caroli Foods introduce o inovație în eticheta salamului Semenic Extra: un cadran termosensibil ce notifică consumatorii asupra faptului că produsul trebuie reintrodus la rece dacă acesta este depozitat într-un spațiu în care temperatura depășește 8°C.
             Culoarea galbenă a cadranului termosensibil, denumit ”Carolimetru Termic”, reprezintă un semn de atenţionare că produsul trebuie reamplasat la rece la o temperatură sub 8°C.
             Cadranul termosensibil este amplasat pe partea frontală a etichetei, într-un mod cât mai vizibil, uşor de remarcat atât în vitrinele magazinelor cât şi acasă. 
         "Carolimetrul termic”, așa cum a fost  denumit, reprezintă o inovație introdusă de Caroli Foods Group pentru a îmbunătăți viața consumatorilor.

http://www.caroli.ro/ro/carolimetru-termic/


         Această atenționare are un efect formidabil pentru mine deoarece  dacă produsul este scos din frigider și ținut mai mult de 20 de minute la o temperatură ce depășește 8C, culoarea etichetei se modifică din verde în galben și astfel eu sunt atenționat.
               Dar mai e ceva: pot  cumpăra un produs proaspăt și datorită faptului ca până acum nu am avut acest “calorimetru termic” și nu vedeam cât de proaspăt este produsul. Mai de grabă mergeam pe încrederea și buna credință a vânzătorului.   
Întreb și eu oare de ce s-au gândit cei de la Caroli la așa ceva??? 
          Intru pe site-ul lor și aflu că vor  să atragă atenția consumatorilor asupra anumitor aspecte importante prin campania denumită #mancarecunotificare și că există o preocupare continuă pentru calitatea produselor la ei.
            Acest interes al celor de la Caroli Foods pentru produse de calitatea  m-a cucerit.
            Îmi propun să aleg de azi începând  produsul care are grijî de mine și de familia mea, asfel aleg numai CAROLI, #mancarecunotificare.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu