sâmbătă, 20 noiembrie 2021

Unde găsesc un Black Friday diferit ?

 Unde găsesc un Black Friday diferit?

În fiecare an asteptăm și suntem cuprinși de frenezia cumpărăturilor de Black Friday. Oferta este largă și majoritatea comercianților urmează un etalon prestabilit, fără să introduca oferte inovatoare și atragătoare pentru potențialii clienți, ducând în timp evenimentul Black Friday într-o normalitate deloc surprinzătoare. In acest context a apărut magazinul online CASTANA unde Black Friday, functionează tot anul, astfel fanii postează cele mai tari oferte ce le-au găsit. Castana ro. functionează ca un Black Friday valabil tot anul, nu doar în noiembrie, un loc în care oamenii să-și unească eforturile pentru cumpărături mai simple și mai smart. Ii ajută pe consumatori să descopere, să evalueze și chiar să anunțe o ofertă nouă.

Cum funcționează Castana.ro?

Să zicem că ți-ai pregătit o listă de dorințe pentru Black Friday și aștețți să vezi ce produse prinzi la reducere. În loc să dai refresh pe site-uri toată săptămâna, poți să te scutești de niște căutări și să intri direct pe Castana.ro. Fie că găsești oferte din categoriile care te interesează sau altele la care nici nu te așteptai, poți să fii sigur că ai în față oferte pe bune, validate deja de cumpărători ca și tine.

Ce le face să fie "oferte pe bune"?

• Faptul că nu magazinele, ci oamenii sunt cei care găsesc și anunță ofertele. Drept

urmare, pe Castana.ro ajung doar oferte apreciate de membri.

• Voturile comunității, care te ajută să-ți dai seama dacă o ofertă e cu adevărat

avantajoasă sau nu.

• Sistemul bazat pe grade. Utilizatorii decid dacă castanele sunt "fierbinți" sau "reci". Ofertele cu voturi pozitive se vor evidenția după temperatură crescută, iar cele neinteresante, care primesc multe voturi negative, se răcesc de tot și dispar automat din listă.

 In perioada 10 noiembrie – 10 decembrie 2021, primii 50 de utilizatori înscriși pe Castana.ro, care contribuie cu minim 10 oferte apreciate de comunitate (minim 10 voturi pozitive), vor primi automat un voucher în valoare de 50 ron pentru cumpărături efetuate pe platforma eMAG.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu