duminică, 19 iunie 2016

Ce nu trebuie sa iti lipseasca din casa ?

      Societatea  in care traim ,bazata pe consum in raport cu familia care este pusa in impostaza de-a alege bunurile materiale necesare traiului,ne pune uneori in situatia de  a cumpara uneori bunuri care nu ne sunt neaparat necesare sau"indispensabile "in familie.
       Inca din copilarie de la parinti mi-a fost indaracinata ideea ca fiecare familie,indiferent de gradul ei de bogatie materiala sau "spirituala" trebuie sa aiba pe langa casa unelete simple cum ar fi,ciocan,cleste,patent,surubelnita,e.t.c.
       Aceste  simple unelte folosite inca de pe vremea romanilor ,ne folosesc practic la orice "urgenta"din casa.Chiar daca aici ,cuvantul "urgenta" are un sens metaforic,dar cand se strica yala de la usa,conducta de apa,poarta de la intrare,priza,fara aceste simple unelte nu se poate interveni sau repara defectiunea.Dupa cum,toti stim ca piata romaneasca este invadata de unelte de toate tipurile si dimensiuni,dar calitatea materialelor din care au fost confectionate le scurteaza atat performanta cat si durata de "viata".
     Am cautat in multe locuri,magazine rele si virtuale unelte fiabile  si de calitate.Intr-un singur loc am gasit ,la categoria unelte (depozit -online). Mai jos prezint numai o unealta ,"indispensabila"oricareai familii ,indiferent ca locuieste la casa sau bloc.
                           
    CIOCAN DULGHER ASCUTIT MAGNETIC CU MANER FIBRA-PVC 600G [Profix] practic,eficient,pret mai mult decat rezonabil.Recomand cu drag produsele comercializate de depozit-online ro.

2 comentarii: