marți, 21 iunie 2016

Extravaganta la pret redus

            Hrana unul dintre elementele obiective ale existentei ,cu rol major in dezvoltarea vietii ne este "aliat" de la nastere pana la trecerea in nefiinta.Modul in care ne alegem produsele alimentare,le pastram,le mancam ne "defineste"personalitatea.Ca orice om "traitor" pe aceste frumoase meleaguri a prins perioada anilor in care era un "lux', sa detii un aparat frigorific in casa.Imi amintesc cum  o persoana dintr-o mica localitate din Transilvania a devenit  "vedeta" locala pentru simplul fapt ca putea intermedia cumpararea unui frigider,chiar de la fabrica din Gaesti.In acele timpuri nici nu imi inchipuiam cat de departe merge inovatia in domeniul electrocasnicilor.
     Actualmente piata este "suprasaturata" de aparatura electrocasnica.
    Dar nimic nu se compara cu oferta liebherr electrocasnice unde superlativele  inovatie,design,calitate definesc realitatea.
   
      Surpriza placuta , este ca cei de la LIEBHERR  ofera garantie 6ani la produsele achizitionate in perioada 15-31 august 2016.Deasemenea in perioada 15 mai – 31 august 2016, produsele Liebherr participante la promoție vor beneficia de 6 ani garanție (4 ani + 2 ani extra).      Extragaranția va fi valabilă cu condiția activării acesteia.Nu imi ramane decat sa recomand ,sa fi-ti exravaganti cu bani putini.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu