marți, 21 iunie 2016

Nota 10

Ceaiul este înţelepciune instant - trebuie doar să adăugaţi apă!
                                                                     
                                                                      Astrid Alauda

                                               





         Frumusetea existentei umane este determinata de clipele de trairi sufletesti sublime, si momentele de meditatie asupra vietii personale.Vrem si dorim ca viata noastra "sa curga" lin  fara obstacole atat pentru noi cat si pentru ce in  preajma noastra.
   Dar ce sa facem ?
 Idealismul este un vis indepartat ,daca ne raportam la viata si societatea actuala.Contestul social si economic personal ne fac pe multi dintre noi sa ne gasim "refugiul" in consumul altor bauturi,care in final  fac rau sanatatii fizice si pshice .
   Daca ne uitam la proportiile intre consumatorii de alcool si ceai la nivel mondial,de departe castiga ceaiul cu o proportie de 80 %.In concluzie aleg ceai ,care s-a dovedit inca din cele mai vechi timpuri,nu numai o bautura "spirituala" dar si un remediu incostestabil a sanatatii.
    Ceaiul din fructe cu cirese si zmeura la care se adauga o felie de lamaie este un "leac" de preventie a bolilor digestive. Ice teaurile au devenit o alternativa sanatoasa la consumul de cola si alte bauturi cu continut de adidativi.Lucru imbucurator  este ca se manifesta in randul tinerei generatii. In concluzie CEAIUL  fie el cald sau rece/setea sigur iti trece/si  ai o viata de nota 10.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu